Om oss | Schoolaesthetica

Om Schola Esthetica

Schola esthetica är en skönhetsakademi som erbjuder ett brett urval av utbildningar inom de mest efterbetraktade tjänster inom skönhet i Sverige. Utbildningar på Schola Esthetica hålls av erfarna och certifierade utbildare med flera års erfarenhet inom respektive utbildning. 

För att kunna hålla högkvalitativa kurser och utbilda kompetenta behandlare inom injektionsbehandlingar erbjuder vi bara legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor till injektionsutbildningar. 

Vi välkomnar även dig som inte är legitimerade till oss för att erbjuda dig andra utbildningar som kan leda dig för att kickstarta din karriär inom skönhetsbranschen. 

Möjligheter är oändliga.

Jilah Qaljaee

Jilah Qaljaee

Rasha Alkasid

Rasha Alkasid

Ali Rajab

Vårt lag

Jilah Qaljaee
Rasha Alkasid
Scroll to Top

Välkommen till Scholaesthetica

Här hittar du både grundkurser och avancerade utbildningar inom fillers och Botox som ger stora möjligheter både för dig som redan jobbar inom branschen eller dig som vill påbörja din karriär inom skönhet. Scholaestetica leds av Jilah Qaljaee och Rasha Alkasid. Med sin långa karriär till grund utlovas hög kvalitativa utbildningar med en personlig touch. Välkomna!

Jilah Qaljaee

  • ST-Tandläkare inom tandreglering
  • Certifierad injektionsbehandlare

Jilah Qaljaee är en ST-Tandläkare inom tandreglering från Sahlgrenska Akademin. Hon har ett stort intresse för sitt yrke och forskning och du hittar därför henne ofta på diverse konferenser och fortbildningar. Hon strävar alltid efter att vara i framkant och uppdaterad inom marknadens mest avancerade och utvecklade metoder och material, både i Sverige och utomlands. Med sin passion för det estetiska och öga för detaljer utbildade hon sig till certifierad injektionsbehandlare och startade JQ.Klinik under 2016. Enligt Jilah står kundens behov och upplevelser alltid i fokus, vilket har resulterat i många nöjda och lojala kunder genom åren. Hon är även utbildningsledare och föreläsare på Schola Esthetica. 

”En vetenskapsbaserad och välbeprövad produkt som kombineras med rätt teknik leder till naturliga resultat och nöjda kunder.“ – Jilah Qaljaee

Rasha Alkasid

  • Allmän-Tandläkare
  • Certifierad injektionsbehandlare

Rasha.A är en leg. Tandläkare från Sahlgrenska akademin. Rasha har stort intresse för estetiska injektionsbehandlingar som baseras på kunskap och kompetens inom ansiktets- och kroppens anatomi. 

Med tanke på hur snabbt estetiska injektionsbehandlingar branschen utvecklas, deltar Rasha ständigt i utbildningar och konferenser. 

Patientens säkerhet är i centrum, därför använder tandläkare Rasha sig av forskningsbaserade produkter med mest klinisk beprövad erfarenhet för att öka kundens trygghet och säkerhet. 

Rasah är grundare och ägare till Bohus tandvård och Kasid Aesthetics

Ali Rajab

  • Överläkare i Urologi
Dr. DR.Ali har gjort sin Specialisttjänstgöring på Sahlgrenska Akademin och jobbat där som Överläkare under många år. Han har gedigen erfarenhet inom sitt yrke då han har tjänstgjort på många av landets kända sjukhus, även tjänstgjort utomlands med uppdraget att starta upp Urologiavdelning. Som kirurg har han också stor erfarenhet av rekonstrukiv urologisk kirurgi men även injektion behandling och behandling med BTX.